Tanároknak,  Verseny

VIII. „Együtt muzsikálunk” tanár-diák kamarazenei találkozó

2023. április 22-én, szombaton ismét megrendezésre kerül az „Együtt muzsikálunk” tanár-diák kamarazenei találkozó, melynek célja, hogy aktív részvétellel ösztönözze a tanárokat a növendékekkel való közös muzsikálásra, kamarazenélésre, továbbá találkozója legyen a furulyát tanító kollégáknak, mely alkalmas a szakmai tapasztalatcserére, továbbképzésre, ezért a találkozón szakmai zsűri értékeli a produkciókat. A verseny helyszíne a Szabolcsi Bence Zeneiskola (Budapest V. kerület, Vármegye u. 9.).


Részvételi feltételek:


A találkozón Budapest és Pest megye zeneiskoláiban furulyát tanító tanárok és növendékeik vehetnek részt. A találkozón a résztvevő tanároknak furulyán kell közreműködni a kamaracsoportban. Egy kamaracsoportban legalább két furulyával kell részt venni, szólamkettőzés nélkül, de egyéb hangszerek is szerepelhetnek a kamaracsoportokban. Egy tanár egy iskolából egy kamaracsoporttal jelentkezhet (több iskolában is tanító kollégák iskolánként egy kamaracsoporttal jelentkezhetnek).
Több tanár is alkothat közösen egy kamaracsoportot, de a furulyával közreműködő tanárok száma nem lehet több a furulyán résztvevő növendékek számá犀利士 nál. A maximális játékidő: 7 perc.

Program