furulya.hu

Iskoláknak, tanároknak

Szakmai hírek, események, programok zeneiskolák és furulyatanárok számára

IX. Országos Czidra László Furulyaverseny

A IX. Országos Czidra László Furulyaverseny 2016. április 22-24. között kerül megrendezésre. A versenykiírás, a verseny korcsoportjai, kötelező anyagai, valamint egyéb információk itt olvashatók.

Az alapfokú művészeti iskolák tanulói számára meghirdetett IX. Országos Czidra László Furulyaverseny versenykiírása az alábbiak szerint változott:
"Az II-III. korcsoport kötelező műveinek korabeli kottái a versenykiírással együtt megtekinthetők a www.furulya.hu oldalon."
"A döntőben a IV. korcsoport játékideje maximum 10 perc."

A II. korcsoport kötelező darabjának korabeli, facsimile kiadása: Jacob van Eyck - Doen Daphne

A III. korcsoport kötelező darabjának korabeli kottája (eredetileg fisz-moll hangnemben, ez korabeli szokás szerint F-alt hangszeren egy kisterccel feljebb, a-mollban játszandó): G. Ph. Telemann: X. Fantázia

 

VII. Regionális Furulyaverseny - Fertőd

A fertődi Joseph Haydn Zeneiskola 2016. május 4-én megrendezi a VII. Regionális Furulyaversenyt. A részletes versenykiírás és jelentkezési lap itt található.

 

Budapesti B-tagozatos félévi meghallgatás

A félévi meghallgatás 2016. január 22-én, pénteken 9:30 órai kezdettel a Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában (1022 Budapest Marczibányi tér 1.) lesz.

 

Hírlevél

  • Hírlevél
    Iskolák és tanárok is feliratkozhatnak a furulyás hírlevélre, így biztosan értesülnek minden furulyás eseményről.

Archívum

 

© 2005-2016 furulya.hu