furulya.hu

Telemann duó verseny

Furulya duó verseny és találkozó Georg Philipp Telemann halálának 250. évfordulója alkalmából

2017. május 20-án, szombaton Telemann halálának 250. évfordulója alkalmából furulyaduó verseny és találkozó Miskolcon, a Zenepalotában. Részletek, versenykiírás itt olvasható.

A verseny zsűrije: Anneke Boeke (Amszterdam), Szabóné Bíró Klára (Miskolc), Kiszty Nóra (Hamburg), Stadler Vilmos (Budapest)

 

Tervezett program:

9:00 órától regisztráció
10:30 - megnyitó és tájékoztatás
10:40 - I. és II. korcsoport
12:30 - ebédszünet
13:30 - III. korcsoport
15:45 - kánonszonáta játék
Kb. 16:45 - eredményhirdetés, díjkiosztás

 

A kánonszonáta játékot a következőképpen tervezzük: amíg a zsűri visszavonul, addig a színpadon az összes arra jelentkező versenyző nevét korcsoporttól függetlenül egy kalapból párosával kihúzzuk, és rögtön eljátsszák a megadott művet. Majd a következő páros és így tovább, míg ki nem ürül a kalap. A házigazdák gondoskodnak arról, hogy páros számú résztvevő legyen. Az elhangzó kánonokat a jelenlévő tanárok egy játékos pontozólapon értékelnek. Terveink szerint ennek a résznek csak nyertese lehet.

Május 20-án szombaton a Zenepalota közelében 8-13 óráig fizetős parkoló működik. Kérünk minden kocsival érkező jelentkezőt, hogy május 15-ig adja meg rendszámát és nevét az alapitvany[kukac]furulya.hu címen, vagy itt, hogy az iskola saját ingyenes parkolójába be tudjon majd állni.

Étkezésre Miskolc belvárosában számtalan helyen van lehetőség, erről egy listát mellékelünk még a verseny előtti napokban.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

© 2005-2018 furulya.hu